Апартаменти

Апартамент Милена

0155 02
 
Цени60-80 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент - 1
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m Домашни любимци 009 pool pl  
Button info 01Button site 01  

Апартамент Нели

0159 02
 
Цени40-80 лв за помещението на вечер
022 bedsСтудио (2); Апартамент (4)
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m Домашни любимци 009 pool m  
Button info 01Button site 01  

Апартамент Полихронов

0173 02
 
Цени65-95 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (4)
 
006 wifi pl 008 park m 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets pl 009 pool m  
Button info 01 

Апартамент Централ

0174 02
 
Цени100 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (6)
 
006 wifi pl 008 park m 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool m  
Button info 01 

Апартамент Топ Виго

0175 02
 
Цени70-110 лв за помещението на вечер
022 bedsАпартамент (5)
 
006 wifi pl 008 park pl 002 kitch pl 001 rest m 003 cafe m 007 pets m 009 pool pl  
Button info 01 

Оферта за собствениците на апартаментите